banner-clak2-cat

L’ESPECTACLE

Clak!2 és un espectacle d’humor visual, cinematogràfic i interactiu on l’onomatopeia, l’humor gestual o el poder evocador de la música són les eines per representar així com parodiar les escenes més famoses del món del cinema. “Clak!2” és un espectacle nou, sense paraules, original, amb molta energia, ritme i grans dosis d’humor. Les pel·lícules que ens van commoure a la pantalla gran, aquesta vegada, plasmades en clau còmica, ens fan vibrar, alhora, d’emoció i de riure a la butaca del teatre. Els tres actors aconsegueixen crear la màgia del cinema, multiplicant-se a l’escenari en infinitat de personatges així com provocant innombrables situacions que passen per ser hilarants, absurdes o també, surrealistes. Prepareu-vos per a una experiència de CINE!

LA COMPANYIA

Capa i Espasa es va fundar l’any 1993. La companyia, dirigida per Ángel Amieva, ha creat més de vint produccions d’acció i comèdia. Al mateix temps, va ser l’encarregada de dirigir els espectacles d’especialistes d’Universal Studios Port Aventura, a Tarragona, i Warner Bros, a Madrid. L’any 2004 s’endinsen en la creació teatral de comèdia, mim i gest, amb obres com “Clak!”, amb la qual obtenen diferents reconeixements, entre ells, les cinc estrelles de la crítica i del públic al Festival Internacional de Teatre d’Edimburg (2005), millor espectacle visual al Just for Laugh de Toronto, Montreal i Quebec. Tres mesos d’èxit al Teatre Club Capitol de Barcelona, i segon lloc a la Fira Internacional de Teatre de Carrer de Tàrrega (2006) i al Festival d’Humor de Madrid (2006). Algunes de les produccions més significatives de Capa i Espasa han estat:

EL TALISMÁN DE OKETEK (2000)

CLAK! (2004)

13. LA CASA ENCANTADA (2007)

ESPERANDO A G (2009)

CLOWNPPELIA (2019)

20. EL REFRITO (2020)

CLAK! 2 (2022)

LA PRODUCTORA

imatge-perspective-productora

PERSPECTIVE EVENTS és, en origen, un projecte amb esperit creatiu dins les arts escèniques. Des de la seva fundació el 2018, PERSPECTIVE EVENTS hem participat en nombrosos projectes per a diferents clients i entitats vinculades al sector artístic.  També hem col·laborat en un ampli ventall de disciplines vinculades a la producció tècnica i artística per a diversos esdeveniments tant corporatius (congressos, gal·les, estands, ‘show-cookings’…) com vinculades a les arts escèniques (festivals de música i teatre, gires nacionals, direccions tècniques…). La inquietud teatral es remunta a uns quants anys enrere, a on els dos membres fundadors del projecte, en Sergi González i en Sergi Gómez, es van iniciar, entre bambolines, a finals dels anys noranta.

En el “punt de fuga” de PERSPECTIVE EVENTS sempre hi ha hagut la creació escènica, des de dos vessants: D’una banda, el coneixement i professionalització dels aspectes tècnics com la il·luminació, el so, els elements escènics, audiovisuals… D’altra banda, l’aspecte organitzatiu de la producció, tenint màxima cura del detall de la logística pel correcte desenvolupament del projecte en si.

La confluència amb Capa i Espasa, amb Ángel Amieva al capdavant, ha estat el punt de partida del projecte “Clak!2”. La il·lusió, la màgia creativa i la cerca del fet de fer riure de valent al públic són l’excusa perfecta per unificar voluntats i presentar aquest gran espectacle còmic que deixarà al públic amb ganes de més!

FITXA ARTÍSTICA

pictograma-fitxa-tecnica-2

Una producció de Capa i Espasa amb Perspective Events

pictograma-fitxa-tecnica-1

Idea i direcció artística: Capa i Espasa

pictograma-fitxa-tecnica-3

Intèrprets: Estíbaliz Barroso, David Moya, Ángel Amieva

pictograma-fitxa-tecnica-7

Vestuari: Rosa Ibáñez

imatge-fitxa-tecnica

Xavier Torner (Fotografia)

pictograma-fitxa-tecnica-4

‘Atrezzo’: Sr. Wong

pictograma-fitxa-tecnica-6

Producció tècnica: Perspective Events

pictograma-fitxa-tecnica-5

Agraïments: El Canal – Centre d’Arts Escèniques de Salt/Girona

L’EQUIP ARTÍSTIC

Actor llicenciat per l’Escola d’Actors Nancy Tuñón de Barcelona. Director teatral de la companyia Capa i Espasa, fundada l’any 1993 amb la qual ha creat, produït i dirigit més de vint espectacles d’acció i comèdia. Amant de l’esport i l’aventura, va ser campió mundial de Kung-Fu a Malàisia i a la Xina. També ha dut a terme el projecte “Riure” on va recórrer el món amb bicicleta oferint espectacles de ‘clown’ per als més desafavorits. Fruit d’aquestes experiències va escriure tres llibres que relaten amb humor els tres viatges amb bicicleta. Durant diverses temporades va ser el pallasso resident dels prestigiosos circs suïssos “Salto Natale” i “Ohlala”. Va dur a terme una gira pels Estats Units com a còmic de l’espectacle de màgia The Supernaturalist, de Criss Ángel i ha estat un dels actors de l’obra “Hop!era” al prestigiós Teatre Edouard VII, de París.

Actriu llicenciada pel Real Conservatori de dansa Mariemma de Madrid. Va estudiar art dramàtic a l’escola La Lavandería amb Iñaki Aierra. Al llarg de la seva carrera, ha trepitjat els teatres nacionals i internacionals més importants, ha format part de les millors companyies del país com el Ballet Nacional d’Espanya i ha treballat amb els directors més prestigiosos com: Robert Wilson, Antonio Márquez, Rafael Amargo, Manuel Liñan, Daniel Doña, Antonio Najarro, Jean Philippe Dury, Miguel Ángel Berna i Malena Mexía, entre d’altres, duent a terme papers de solista i primera ballarina. Curiosa i polifacètica, fa ús de la seva experiència interpretativa i del seu moviment per crear la seva identitat i estil propi.

Llicenciat en Art Dramàtic a l’Escola d’Actors Nancy Tuñón de Barcelona. Va començar la seva incursió al món de l’espectacle a la Universal Studio Port Aventura fa més de vint anys. Ha format part de diverses companyies de teatre com: Peix Ocell, Calamide, Gran Liceu de Barcelona i Capa i Espasa, girant amb aquesta última per tota Espanya amb els seus espectacles “Clak!” i “13, La Casa Encantada”. El 2014 va entrar a formar part en uns dels millors circs del món, el de la família Knie, amb els espectacles “Salto Natale” i “Ohlala”, realitzant, amb aquest últim, una gira de tres anys per Europa on va actuar al mític Teatre Folies Bèrgere de París i al Teatre Philips Gran Vía de Madrid, entre d’altres.

CONTACTE

CAPA I ESPASA

@capaiespasa

@capaiespasa

Canal capaiespasa

PERSPECTIVE EVENTS

Sergi Gómez – 669 666 639

Sergi González – 648 579 526

sgomez@perspective.cat

info@perspective.cat